Jouw Domein en Hosting Bij Server-Space.nl

Als je een pagina, blog of webshop op internet wilt publiceren, dan heb je een web domein nodig. Het domein is jouw internetadres. Jouw plek op het internet, waar iedereen je kan vinden. Jouw eigen stukje internet, jouw digitale vastgoed. Het kiezen van een goede naam van je domein is belangrijk. Een domeinnaam moet bij voorkeur iets zeggen over jouw internetpagina. Bezoekers kunnen je hierdoor makkelijker vinden op het wereld wijde web.

Om een domein te registreren kijkt u op: http://www.server-space.nl/domeinregistratie/

Meerdere domeinen registreren

Het registreren van meerder internet domeinen kan zijn voordelen hebben. Vooral het registreren van jouw domeinnaam met verschillende extensies. Hiermee voorkom je dat de concurrenten jouw domeinnaam met een andere extensie gebruiken en van jouw succes profiteren. Het registreren van jou domeinnaam met de meest gebruikte extensies zoals bijvoorbeeld .nl, .com en .eu, voorkomt verwarring bij je klanten. Je dan tevens ook meerdere pagina’s tot je beschikking om ‘traffic’ op te vangen en naar je hoofdpagina om te leiden. Bij server-space.nl kun je kiezen uit tal van extensies voor jouw domein.

Server-Space voor webhosting diensten

Als je over een of meerdere domeinen beschikt, moet je ook nog een webhost zoeken waar je jouw internetpagina kunt onderbrengen. Domeinwinkel.nl is al ruim 10 jaar een betrouwbare aanbieder van webhosting. Onze webservers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week tot je beschikking, zodat jouw gegevens altijd beschikbaar zijn.

Server-Space biedt verschillende webhosting pakketten aan. Voor ieder wat wils: van een introductie pakket voor de beginner tot het Professional pakket voor de grote professionele webshops. Kom maar eens kijken op onze pagina. Je kunt eenvoudig en snel online een pakket kiezen, zodat je direct aan de slag kunt!