Lichtreclame Amsterdam

Lichtreclame dat is wat u wilt!

Bent u op zoek naar de meest opvallende vorm voor uw reclame? Wilt u dat uw reclame goed zichtbaar is en door iedereen gezien wordt? Dan is lichtreclame iets voor u. Lichtreclame is de meest populaire manier van reclame. Uw reclame valt dag en nacht op en uw winkel of pand ziet er direct professioneel uit. Bijkomend voordeel is dat door lichtreclame uw winkel of pand extra beveiligd is.

Als u in een willekeurige stad op straat loopt kunt u zien dat veel winkels en bedrijven gebruik maken van lichtbakken. De één is nog opvallender dan de ander. U ziet dan ook dat de winkels en bedrijven die hier geen gebruik van maken niet opvallen. Reclame verlichting geeft uw winkel of bedrijf veel uitstraling en het oog van de passerende mensen wordt er naar toe getrokken. Dat is wat u wilt.

U kunt uw lichtbak laten maken bij RDG Reclame in Amsterdam. Zij bekijken samen met u welke richtreclame het beste is voor uw winkel of bedrijf. Dit is afhankelijk van uw eigen smaak, de naam en het logo van uw bedrijf of winkel.

De lichtreclame wordt vervolgens speciaal voor u in de door uw gewenste vorm en maat gemaakt. Dit kan een recht, een licht gebogen of een inwendig verlichte zuil zijn. Zo krijgt uw eigen unieke lichtbak.
Een lichtbak met een recht profiel heet een Stratos lichtbak. Dit is een gladde en rechte lichtbak uitgevoerd in aluminium.
De lichtbak met een licht gebogen profiel heet een Eclipse lichtbak. Dit is één van de meest innovatieve lichtbakken van het moment. Ook deze is uitgevoerd in aluminium. Deze lichtbak wordt voornamelijk gebruikt voor de kleinere binnen- en buitenlichtbakken.
Dan is er nog de inwendig verlichte zuil. Deze wordt de Proton zuil genoemd. Deze staat door zijn kwaliteit en afwerking garant voor uitstraling van kaliber. Ook deze zuil is van aluminium. De platen in de grotere zuilen worden versterkt door een hangrand ten behoeve van een bajonetsluiting. De platen zullen er bij een storm niet uitwaaien.

Om het energieverbruik laag te houden, kunt u de lichtbak voorzien van een verlichtingschakelaar. De lichtreclame springt dan pas aan als het donker wordt. Er zijn ook lichtbakken uitgevoerd met ledlampen. Deze verbruiken nog minder energie en gaan langer mee.

Er zijn dus meerdere soorten lichtbakken. Bent u dus in de omgeving van Amsterdam, gaat u dan naar RDG Reclame. Zij kijken samen met u wat het beste bij u past. Daarna zorgen zij voor een perfect eindresultaat door de combinatie van persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en veelzijdigheid. Zij nemen u het werk uit handen waar u geen tijd voor heeft. Samen met RDG Reclame komt u tot een mooi eindresultaat. Voor meer informatie klikt u hier.