Waar vind u de beste elektrische boxspring

Elektrische boxspring: Een multifunctioneel bed

Een introductie;
Een boxspring is een bed dat opgebouwd is uit verschillende verdeelde veren. Deze boxspring geeft hiermee tijdens je slaap een volledige steun aan gans je lichaam. Een boxpring vormt zich naar gans je lichaam ne je slaaphouding om rustig de nacht te kunnen doorbrengen en een ideaal slaapcomfort weer te geven.
De veren:
Een boxspring bestaat dus uit afzonderlijke verdeelde veren. Deze veren zorgen ervoor dat het bed zich naar je lichaam vormt voor je slaapcomfort. Deze veren zorgen er ook voor dat ze voldoende ondersteuning bieden aan je lichaam.

Door deze veren voel je ook je partner niet die naast je ligt. De veren dempen de draaibewegingen. Natuurlijk is hier ook nog een goede matras aan te raden bij voorkeur een pocketverenmatras. 
De boxspring zorgt er ook voor dat er een optimale afvoer van vocht en ventilatie is door de ruimte van de matras. De boxspring ondersteunt ook de goede werking van de matras door te fungeren als schokdemper zodat je de draaibewegingen van je partner niet voelt. Een ander voordeel van de boxspring is dat de matras een langere levensduur kent omdat ze minder tegendruk ervaart. 
Wat is een elektrische boxspring:
De naam zegt het eigenlijk al zelf. Een elektrische boxspring werkt op elektriciteit.
De boxspring heeft dus een elektrisch verstelbare voering. U kan zowel het hoofdeinde als het voeteinde elektrisch bedienen.
De bediening gebeurt met een soort van afstandsbediening die u meestal terug vindt naast het bed in een daarvoor speciaal ontworpen zakje.

Met deze boxspring is het gemakkelijk tv te kijken, te eten, een boek te lezen enz.
U kan zowel het voeteinde als hoofdeinde afzonderlijk bedienen. Wilt u hoger liggen of wilt u uw voeten hoger leggen, aan u de keuze. Ieder deel kan afzonderlijk verstelt worden om u een zo goed mogelijk slaapcomfort te bieden.

Kenmerken van deze boxspring:
– Zeer veilige en stille motor die uw bed verstelt
– Het hoofdeinde en voeteinde zijn onafhankelijk van elkaar verstelbaar ook per persoon.
– Afneembare gestoffeerde matrashoezen
– Stijlvolle handbediening 
– Kraakvrij

Bij de elektrische Boxspring specialist zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. Elektrische boxsprings vindt u ook in alle maten en soorten maar kijk wel goed naar de kenmerken deze hebben. Geniet van uw slaap met deze fantastische uitvinding!